Vervita sokovnik

sokovnik

Garancija 5 godina na motor, 2 godine na uređaj.

BESTBUY sokovnik za hladno presovanje

Tajna …
tajna je u ovoj čaši
mani se hemije i probaj alhemiju
pretvori prirodu u tekuće zlato
prevari starost na izvoru mladosti
stisni, nazdravi životu i uživaj!
Ove reči govore sve o potpuno novom i jedinstvenom sokovniku koji je postao svetski hit 2010 godine! Sličnu priču, drugim rečima, rado će Vam ispričati svaki vlasnik VerVita sokovnika, uređaja koji donosi velike promene u svaku kuhinju, uređaja koji se rado pokazuje u radu svim gostima, uređaja koji nam tehnologijom hladnog presovanja otkriva dosad nepoznatu paletu novih i zdravijih ukusa u čaši! Kvalitetan sveži sok sa lakoćom može zameniti najmanje jedan obrok dnevno, donoseći svežinu, energiju, okrepljenje i tečnost u celi organizam. Potreba za hranom se smanjuje, varenje normalizuje, telo čisti od toksina, imunitet vidno popravlja, a to je tek početak ciklusa promena koje se događaju u telu i duhu svih onih koji žele i znaju da poklone sebi i bližnjima ono najbolje od prirode u čaši svežeg soka. Pionir pripreme svežih sokova, dr. Walker, popularizovao je ispijanje svežih sokova u celom svetu kroz svoj rad i brojne knjige, svaka izdana u milionskim tiražima – doživeo je 116 godina aktivno radeći i pišući knjige do svoje 113 godine, u punom zdravlju, uz vedar duh i bistar um! Mi u VerVita teamu i sami želimo tako dobro i zdravo živeti prenoseći Vam naša lična iskustva koliko god najbolje znamo: kroz radionice, recepte, članke, TV emisije, juice party-e…
Kutija sokovnika je atraktivnog dizajna, žive narandžaste boje – ovaj sokovnik idealan je poklon sebi i bližnjima, poklon koji se ne zaboravlja, poklon koji puni čaše svakog jutra drugačijom bojom, novim mirisom i svežim ukusom, poklon u kojem će rado uživati cela porodica, a posebno najmlađi i najstariji. Pravu vrednost ovog poklona otkrićete kad nakon stotinu litara svežeg soka ispijenog tokom par meseci u ogledalu prepoznate osmeh više, a brigu manje… budimo promena koju želimo videti u svetu!

ZAŠTO ODABRATI VERVITA SOKOVNIK
Probudite i razigrajte svih pet čula!
Rukama dodirujemo svaki komad voća i povrća dok ga pažljivo pripremamo za izradu soka. Osluškujemo hrskavi zvuk šargarepe i cvekle kako pucaju po šavovima i rastvaraju svojeskladište soka i životne energije za nas. Oči utonu u izražajnu boju koja puni čašu, i radoznalo upoznajemo tu paletu svih mogućih prirodnih boja. Miris tek isceđenog soka je opojan, pre nego što preobamo, na tren se prepustimo najfinijim prirodnim mirisima kruške, jabuke, jagode, šargarepe, cvekle…
Ukus gustog soka u ustima garantuje potpuno zadovoljstvo.
Hladnim presovanjem osiguran je vrhunski kvalitet soka!
Hladnim presovanjem namirnica čuvaju se svi hranjivi sastojci. Enzimi i vitamini ne uništavaju se pregrevanjem, ne dolazi do raspršavanja u sitne kapljice što bitno usporava oksidaciju. Pripremljeni sok VerVita odlikuje dobra homogenost pa kad sok stoji neko vreme u čaši, voda i “gusti” deo pulpe se ne razdvajaju. Sok iz VerVita sokovnika može stajati u frižideru i dva dana bez da značajno izgubi na kvalitetu, boji i ukusu. Kvalitet soka iz VerVita sokovnika zavisi samo o izboru kvalitetnih namirnica, a VerVita sokovnik će istisnuti sve što je u njima.

Suva pulpa štedi novac!
Količina istisnutog soka je za 10-50 % veća (zavisi o namirnici) nego kod standardnog sokovnika, pulpa izlazi potpuno suva. Za istu količinu soka potrebna je manja količina namirnica. Teoretski gledano, uz istu količinu soka svaki dan, porodica u dve do tri godine može u potpunosti isplatiti VerVita sokovnik samo uštedom na namirnicama u odnosu na standardni sokovnik.

Kornjača i zec!
VerVita sokovnik sa motorom od samo 150 W i smirenih 70 okretaja u minuti će sok napraviti brže od standardnog sokovnika sa motorom od 700 W i više od 10.000 obrtaja u minuti. Kako? Slika govori više od reči, zato pogledajte na youtube…

Tiho, tiho, najtiše!
Standardni sokovnik služi i kao budilica za ukućane, ponekad i komšije. Svi ukućani mogu čuti da se priprema sok u nečem što zvuči kao jeftini usisivač. Nije više potrebno razmišljati koga će sokovnik probuditi, ko će lupati po zidovima, ko neće moći da sluša muziku ili pričati na telefon kraj sprave koja se vrti na 10 000 okretaja u minuti. VerVita sokovnik vrti se tek sa 70 okretaja u minuti i ima zvuk kao da se okreće rukom, sve što se čuje je zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća. Osoba koja priprema sok na VerVita sokovniku često ima slobodnu jednu ruku i nesmetano može telefonirati, razgovarati sa ukućanima, pričati deci što sve stavlja u sokovnik (a deca mogu i gledati kroz prozirnu posudu kako se nešto vrti i kako teče sok)…

Brzo i čisto čišćenje!
Jedini sokovnik koji se nakon ceđenja soka može isprati s litrom vode još dok se vrti, nakon čega je spreman za brzo, jednostavno i čisto rastavljanje i pranje pod toplom vodom. Količina zaostale pulpe koju treba isprati je tek za dve kašičice, što će ostaviti prostor oko vašeg sudopera savršeno čistim. Potrebno je samo minut, najviše dva, za kompletno čišćenje!

Standby celi dan!
Jedini sokovnik koji se može nakon zadnje čaše soka u sekundi isprati s vodom, i tako ispran ostaviti par sati sve do sledeće pripreme soka. Sok izjutra, sok pre ručka, sok uveče, sok od voća, sok od povrća, sok za najmlađe, sok za odrasle, sok za goste, uvek sveže pripremljen sok bez čuvanja u frižideru… pet puta na dan ako treba… deset ili više čaša soka ako treba… a samo jedno rastavljanje i pranje naveče.

Komercijalni kvalitet!
Vijak je napravljen od posebno tvrdog materijala, a celi sokovnik je dizajniran tako da izdrži dugogodišnji svakodnevni rad. Proizvodi se u Koreji, u fabrici koja se 35 godina bavi proizvodnjom sokovnika, i patentirala je ovu tehnologiju jednostavnog načina ceđenja soka po principu hladnog ceđenja. U zemljama EU ovaj sokovnik brzo postaje standard u juice barovima i restoranima radi jednostavnog rukovanja i čišćenja, te kvaliteta soka koji daje.

Sok od zelenog!
Što se dešava kad u standardni sokovnik ubacite vrhove kopriva, ili danima uzgajane zelene vlati proklijale pšenice ili ječma, sa visokom koncentracijom hranjivih materija? Tražite li kašičicom tih par kapi soka, a njih nema i nema? Ne više! VerVita sokovnik će od tih najfinijih zelenih trava iscediti svu moguću količinu soka, a u čaši tog zelenog soka vaše telo će pronaći mnogo tog što mu nedostaje. Domaći španać, kelj, lišće cvekle i sve lisnato zeleno VerVita sokovnik s lakoćom preradi u pitak i zdrav zeleni sok.

Sojino mleko!
Namočite soju preko noći, i ujutro iscedite u čašu svežeg sojinog mleka… bez kuvanja… dodajte po želji uz soju u sokovnik malo paprike, šargarepe, oraha, ili bilo kojeg povrća i voća, za ukus i boju, i svaki dan u godini možete piti sojino mleko drugačijeg ukusa.

Ukras Vaše kuhinje!
Elegantan i uspravan oblik zauzima malo mesta u Vašoj kuhinji. Tešku i stabilnu bazu s motorom nije potrebno premeštati, ni čistiti, a ni isključivati iz struje. Ostaje suva i čista i nakon mnogo litara soka, kompletan nastavak za presovanje se u jednom potezu i bez kapljanja soka i mrvica pulpe odvoji od baze sa motorom kako bi se isprao pod toplom vodom.

PREDNOSTI HLADNOG CEĐENJA SOKA
– Visoka iskoristivost
– Količina soka je maksimalna, otpada je malo i gotovo je suv.
– Što je namirnica skuplja, više štedite VerVita sokovnikom.
– Brzo do soka sporim okretanjem
– Minut i po za litru soka od pomorandže, jabuke, kruške, jagoda, grožđa…
– Tri minuta za litru soka od šargarepe, celera, paštrnaka, cvekle…
– Životan i hranjiv sok
– Proces hladnog ceđenja ne uništava sastojke, boju, miris i ukus soka.
– Sokovi zadržavaju značajan deo vitamina, minerala i enzima iz voća i povrća.
– Sokovi imaju izražajnu prirodnu boju, prirodan ukus i poseban miris.
– Tihi rad
– Pri samo 70 okretaja u minuti, sokovnik proizvodi zvuk kao da je pokretan ručno.
– Pričajte s decom dok radoznalo promatraju kako izviru sokovi najrazličitijih boja.
– Lako i jednostavno samoispiranje
– Litra vode, i desetak sekundi, dovoljno je za ispiranje sokovnika dok radi.
– Tako ispran sokovnik spreman je za novu pripremu soka, a može pričekti ispran od jutra do popodnevnih sati i do sledeće pripreme svežeg soka. Isprano sito neće se sasušiti.
– Kontinuirani rad
– Automatski i uredno izbacuje gotovo suv otpad u spoljnu posudu.
– VerVita sokovnikom možemo napraviti više litara soka od istovrsnih ili različitih namirnica bez zaustavljanja, bez rastavljanja i bez čišćenja.
– Soja, orasi, bademi…
– Sokovi se mogu obogatiti neophodnim esencijalnim masnim kiselinama iz orašastih plodova.
– VerVita sokovnik može pripremati sveže sojino mleko obogaćeno raznim ukusima.
– Energetska efikasnost
– Primetan je 3 do 5 puta manji utrošak električne energije u poređenju sa standardnim sokovnicima.

Hladnim presovanjem osiguran je vrhunski kvalitet soka!
Hladnim presovanjem namirnica čuvaju se svi hranjivi sastojci. Enzimi i vitamini ne uništavaju se pregrevanjem, ne dolazi do raspršavanja u sitne kapljice što bitno usporava oksidaciju. Pripremljeni sok VerVita odlikuje dobra homogenost pa kad sok stoji neko vreme u čaši, voda i “gusti” deo pulpe se ne razdvajaju. Sok iz VerVita sokovnika može stajati u frižideru i dva dana bez da značajno izgubi na kvalitetu, boji i ukusu. Kvalitet soka iz VerVita sokovnika zavisi samo o izboru kvalitetnih namirnica, a VerVita sokovnik će istisnuti sve što je u njima.