INOVATIVNA TEHNOLOGIJA - MOTOR BEZ ČETKICA

Bez erozije četkica motor ima produžen životni vek, najmanje 10 puta duže od konvencionalnih motora. Motor bez četkica minimalno se zagrijava, te omogućuje kontinuirani rad bez pregrijavanja.

UŠTEDA ENERGIJE UZ DO 50% MANJE BUKE

Bez mehaničkog trenja unutar motora, buka se značajno smanjuje. Uz to smanjuje potrošnju energije do 40%.

LED TOUCH EKRAN

Moderan ekran na dodir s 5 programiranih ciklusa, touch sliderom sa 8 brzina i tipkom pulse za trenutnu maksimalnu snagu.

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI

BPA free posuda od 2 litre od Tritan materijala, izuzetno je čvrsta i otporna, te podnosi tempereturu do 100°C. Nož od nerđajućeg čelika sa 6 oštrica ubrzava proces blendanja.

GARANCIJA

Kao dokaz vrhunske kvalitete i trajnosti, garancija na motor i upravljačku elektroniku za kućnu upotrebu iznosi punih 7 godina, te čak 2 godine za komercijalnu upotrebu.

POSUDA ZA SUVO BLENDANJE I NAMAZE

(nije uključena u paket, prodaje se posebno) Mala posuda zapremnine 900ml ima ugrađene metlice na poklopcu koje tokom blendnanja okrećete i odvajate smesu sa posude. Idealna je za suvo blendanje i guste smese i namaze. Osim poklopca s ugrađenim metlicama ima i klasičan poklopac s otvorima za paru kod blendanje vrućih sastojaka, te dolazi u kompletu s praktičnom silikonskom špatulom.

Zanima Vas novi Eco Blender

Novi Eco Blender doli u kompletu sa posudom ili pak možete kupiti i odvojeno posudu, izbor ja na Vama, a na dugmetu ispod prebacite se direktno u web shop za cene i dodatne detalje.