Inovacija u blendanju - prvi vakumski blender za najsvežije napitke i maksimalno očuvanje nutrijenata!

Kuvings vakumski blender prije procesa blendanja izvuče sav vazduh iz posude kako se on ne bi mešao s namirnicama, što znatno usporava proces oksidacije i maksimalno čuva njihovu nutritivnu vrednost!

Inovacija u blendanju - prvi vakumski blender za najsvežije napitke i maksimalno očuvanje nutrijenata!

Kuvings vakumski blender pre procesa blendanja izvuče sav vazduh iz posude kako se on ne bi mešao s namirnicama, što znatno usporava proces oksidacije i maksimalno čuva njihovu nutritivnu vrednost!

Od sada uživajte u više nutrijenata, ukusa, kremastijoj strukturi i svežini smoothie-ja bez najčešćih problema kod blendanja – oksidacije, razdvajanja i buke! Kuvings vakumski blender pre procesa blendanja otkloni preko 90% vazduha iz posude kako bi dobili najkremastiju strukturu smoothie-ja, juhe, pirea ili umaka uz minimalni gubitak nutrijenata.

Zbog blendanja u vakumu, namirnice se automatski same povlače dole prema nožu te nije potrebno koristiti štap.

Štap koristite kada blendate bez vakuuma za izradu namaza, maslaca od kikirikija, mlevenje i sl.

Blendiranje u vakumu

  • u optimalnim uslovima u vakumu pod pritiskom od 250hPa namirnice tekom blendanja ne dolaze u dodir sa vazduhom kako bi se maksimalno očuvala njihova nutritivna vrednost te zadržale boje i ukus.

Automatsko blendiranje

  • Funkcija automatskog blendiranja prepoznaje konzistenciju i količinu namirnica u posudi i prema tome odredi brzinu i dužinu blendiranja te se automatski zaustavi kada je smesa u posudi optimalno izblendana.

Industrijsko snažni motor

  • Motor snage 1500W (3,5ks) te maksimalne brzine 32000 okretaja u minuti s lakoćom usitni led, zamrznuto voće ili zeleno lisnato povrće do fine, kremaste strukture.

Smanjena buka

  • Pokrov za vakumiranje znatno smanjuje buku motora tokom blendiranja.

Sigurnosni senzor

  • Senzor za sigurnost će spriječiti pokretanje blendera ako pokrov za vakumiranje nije pravilno seo na bazu.

Senzor za zaštitu motora

  • Senzor za zaštitu motora će zaustaviti rad blendera ako se motor previše zagreje kako ne bi došlo do oštećenja.

BPA free

  • Posude blendera su BPA free, sigurne za vaše zdravlje, bez štetnih hemikalija.

Posuda za pohranu

  • Osim posude za blendiranje u paketu dolazi i posuda za čuvanje u vakumu kako bi što duže zadržali nutritivnu vrednost, svežinu, boju i ukus smoothie-ja. Čuvajte smoothie do 7 dana u frižideru uz minimalan gubitak nutrijenata!