Hladno ceđeni sokovi koje će za Vas napraviti ovaj vrhunski sokovnik iz palete Kuving proizvoda će Vas sigurno ostaviti bez reči! Toliko je moćan i dobro radi svoj posao, da preko 80% kupaca nam dolazi kroz preporuku postojećeg vlasnika! Hladno ceđeni sokovi su nešto što zaista osvežava, a mi Vas ohrabrujemo da nas pitate zašto baš Kuving Chef pravi najbolje i najukusnije.

KUVINGS CHEF CS6000

• Model: CS600
• Boja: srebrna inox
• Garancija za komercijalnu upotrebu: 3 godine na motor uz obavezan godišnji servis
• Vrsta: hladno ceđenje
• Broj obrtaja: 50 RPM
• Veličina otvora: 88mm
• Snaga motora: 200W
• Dimenzije: 260 * 183 * 515mm
• Težina: 9.1kg
• Kapacitet izrade: cca 40l soka na sat
• Vreme korišćenja: bez ograničenja (24h/dan)
• Materijali u dodiru sa sokom: Ultem, Tritan, SS, sve BPA free

• U kompletu dobijate i dodatni gornji komplet za još lakšu izradu sokova (bubanj, sito, čistač sita, vijak, poklopac).

Hladno ceđeni sokovi koje pravi Kuving Chef, nude vam više soka sa poboljšanim vijkom i finim sitom.

Uživajte u savršenom ukusu i svim punovrednim sastojcima.

Patentiran je  za polako ceđenje namirnica, tako da ovaj  sokovnik na hladno ceđenje polako presuje i cedi sastojke za razliku od klasičnih uređaja koji ih seku na velikom broju okretaja. Kuvings CHEF sokovnikpravi hladno ceđeni sok uz posebno dizajnirani vijak, linearni bubanj i fino sito, a uz smanjenu količinu pulpe.

  • 1. Hladno ceđeni sokovi koje on pravi mu garantuju Svetsko mesto br. 1
  • 2. Jedinstveni sistem izrade soka
  • 3.  Princip hladnog ceđenja
  • 4.  Izuzetno veliki otvor 8.8 cm za ubacivanje namirnica
  • 5.  Baza motora obložena  nerđajućim čelikom sa posebnim zaštitnim slojem ED
  • 6.  Industrijski motor 200W bez mogućnosti pregrejavanja (24h kontinuirano)
  • 7.  Izuzetno tih rad motora
  • 8.  Učinkovit planetarni reduktor omogućava ceđenje najtvrđih namirnica s lakoćom
  • 10. Premium dizajn
  • 11. Čepić na izlazu za sok posebno dizajniran za profesionalnu upotrebu
  • 12. Lako i brzo sastavljanje i čišćenje celog uređaja

Brzina izrade soka: zavisno od namirnica, narandža i tvrda jabuka do 40l/sat

Namena: hoteli, juice barovi, restorani, proizvodnja svežih sokova

Uživajte u celovitim ukusima i punim nutritivnim vrednostima svake namirnice. Hladno ceđeni sokovi u svom najbolje izdanju.