• Vervita dehidratori. – jednostavne, praktične, pouzdane, tihe fioke bez BPA, sa digitalnim tajmerom do 40h i ručnim termostatom od 29-63 stepena Celzijusa. Garancija…sve prvih 12 meseci, samo delovi naredna 24 meseca (placaju se samo servis i isporuka, ali ne i delovi)
    Svaki dehidrator sadrži 3 paraflek folije za sušenje tečnih i kremastih proizvoda u energetskim štapićima, kolačićima i sirovim palačinkama. Mrežice i folije nisu potrebne za standardno sušenje voća i povrća.
    Obratite pažnju na dimenzije kako biste imali gde da ih postavite. Dehidratori sa 10 fioka su odlični uređaji. Namenjeno onima koji će se stalno sušiti. Koji će sušiti veće količine začinskog bilja, pečuraka, celog voća, a naravno može i sve sirove recepte kao i modele sa manje fioka
    Dostupni su dehidratori sa 6, 8 ili 10 fioka, kao i model sa 8 fioka u potpunosti od nerđajućeg čelika.

Dehidratori za konzerviranje i čuvanje voća i povrća

Sušeno voće i povrće ima niz prednosti u odnosu na ukišeljeno, zamrznuto ili skuvano! Budući da se ono ne prokuvava, većina vitamina, i ostalih korisnih sastojaka u njemu ostaje sačuvana. Takođe i odličnog ukusa. Vrlo važno. Sušenom voću/povrću ne moramo dodavati nikakva hemijska sredstva i konzervanse. Bakterije i mikroskopski sitne gljivice koje se nalaze na kožici ploda, pri normalnoj temperaturi se razmnožavaju. Samim tim izazivaju fermentaciju i truljenje ploda, no ako smanjimo vlagu da bude oko 15%, zaustavićemo razvoj tih mikroorganizama. 
Preporučuje se dehidriranje na temperaturi do 45°C.

Dehidratori su Vaše idealno rešenje.Sigurno želite da Vaše namirnice, bile one voće ili povrće očuvate sa svim njihovim korisnim sadržajem, vitaminima i mineralima.