SNAGA ZELENIH SOKOVA-120 recepata ceđenih i kašastih zelenih sokova – 3. dopunjeno izdanje

Knjiga sadrži 120 recepata za ceđene i kašaste zelene sokove, koji su bogati sastojcima iz našeg podneblja te su zaista moćni u ličnoj transformaciji zdravlja. Nastala je kao odgovor na brojna pitanja ljudi koji su relativno novi u ovome području. Većina knjiga o sokovima za svoje potrebe koristi skupocene sastojke i zahteva mnogo vremena. Ovo nije jedna od takvih knjiga.

Živimo ubrzanim načinom života, a naše vreme, kao i finansije, su ograničeni. Međutim, i to malo vremena nam je dovoljno kako bi stvorili kvalitetan i zdrav iskorak prema zdravlju, baš svaki dan. Naravno, svakome odgovara neko voće i povrće više, nekome manje. Stoga je u knjizi napravljen i objašnjen pregled po krvnim grupama, uz pripadajuće voće i povrće. Uz recepte, u knjizi ćete naći i mnoštvo uputstava, saveta, objašnjenja iz dugogodišnje prakse.

Uz Miroslava, knjizi se pridružuje Mihaela Devescovi, vlasnica i urednica portala http://www.sirovahrana.hr Mihaela nam približava prehranu sirovom hranom, njene mnogobrojne dobrobiti, odgovara na mnoga važna i učestala pitanja te završava priču sa svojih najdražih 5 salata za sva godišnja doba. Mnoge su „nuspojave“ pijenja zelenih sokova, od kojih se ističu preterano smejanje, vitalnost, hiperaktivnost, te izrazito pozitivan stav prema životu.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin