SNAGA ZELENIH SOKOVA-120 recepata ceđenih i kašastih zelenih sokova – 3. dopunjeno izdanje

Knjiga sadrži 120 recepata za ceđene i kašaste zelene sokove, koji su bogati sastojcima iz našeg podneblja te su zaista moćni u ličnoj transformaciji zdravlja. Nastala je kao odgovor na brojna pitanja ljudi koji su relativno novi u ovome području. Većina knjiga o sokovima za svoje potrebe koristi skupocene sastojke i zahteva mnogo vremena. Ovo nije jedna od takvih knjiga.

Živimo ubrzanim načinom života, a naše vreme, kao i finansije, su ograničeni. Međutim, i to malo vremena nam je dovoljno kako bi stvorili kvalitetan i zdrav iskorak prema zdravlju, baš svaki dan. Naravno, svakome odgovara neko voće i povrće više, nekome manje. Stoga je u knjizi napravljen i objašnjen pregled po krvnim grupama, uz pripadajuće voće i povrće. Uz recepte, u knjizi ćete naći i mnoštvo uputstava, saveta, objašnjenja iz dugogodišnje prakse.

Uz Miroslava, knjizi se pridružuje Mihaela Devescovi, vlasnica i urednica portala http://www.sirovahrana.hr Mihaela nam približava prehranu sirovom hranom, njene mnogobrojne dobrobiti, odgovara na mnoga važna i učestala pitanja te završava priču sa svojih najdražih 5 salata za sva godišnja doba. Mnoge su „nuspojave“ pijenja zelenih sokova, od kojih se ističu preterano smejanje, vitalnost, hiperaktivnost, te izrazito pozitivan stav prema životu.