Blendtec blenderi su proizvedeni u skladu s najvišim komercijalnim standardima, što ih čini najnaprednijim blenderima koje možete kupiti.

WILL IT BLEND?

POSUDA KOJA SE LAKO ČISTI 

Daje vam savršeno glatku smesu, svaki put. Patentirani dizajn petostrane posude automatski povlači sastojke prema nožu i zahvaljujući jedinstvenom dizajnu smesa se ne lepi za nož i za dno posude.

DUGOTRAJNI I JAKI NOŽEVI

Blendtec noževi su izrađeni od hladno kovanog kaljenog čelika i do 80% deblji i 10 puta su jači od noževa drugih blendera. Posebnost – tupi noževi umesto oštrih. Zašto? Sa oštricom koja vrti više od 300 milja na sat, nema potrebe za oštrim noževima da bi dobili savršeno glatku teksturu. Umesto sečenja voća, povrća,  leda i zamrznutog voća s oštrim noževima, veliki, tupi noževi pulverizujuju smesu. Prilikom čišćenja ne morate se bojati da ćete se poseći!  

INTERFACE NA DODIR

Blendtec blenderi imaju moderne kontrole osetljive na dodir koji ne samo da izgledaju super, nego i čine sve, od blendIRAnja do funkcije čišćenja, lakšeg nego ikad. Nema više držanja na oku blendera dok radi-stvarajte savršeni kombinacije svaki put sa samo jednim dodirom. Elegantan, plošni dizajn za lako održavanje.

NESLOMLJIVO LEŽIŠTE NOŽA

Ležište noža(pečurka) vrti nož, odnosno, prenosi snagu motora na nož. Kada je motor snažan kao kod Blendtec blendera, Nosač noža mora biti trajan, zato svi Blendtec blenderi imaju čvrst metalni nosač koji nikada nećete morati zameniti.

SNAŽAN MOTOR INDUSTRIJSKE SNAGE 

Blendtec blenderi imaju jake motore industrijske snage, kao kod blendera koji se koriste u ugostiteljstvu. Njegov motor može da samelje i najtvrđe sastojke poput leda, smrznutog voća i sirovog povrća, uz savršeno glatku konzistenciju u trenu.

GARANCIJA 8 GODINA

Garancija na bazu s motorom je punih 8 godina, a na posudu čak 8000 ciklusa!

Blendtec Classic 575 s motorom komercijalne snage od 1560W (3ks) će lako izblendirati smoothie-je, kašaste sokove i supe dostojne vrhunskih ugostiteljskih objekata. Osvetljeni LCD display s prednje strane prikazuje ukupan broj ciklusa koje je blender odradio, i tijekom blendiranja meri vreme u sekundama.

 • 4 pretprogramirana ciklusa– Smoothie, 60 sekundi, 90 sekundi i Čišćenje; ciklusi koji se najčešće koriste omogućuju brzu pripremu smoothie-ja, kao i brzo čišćenje. Ciklus od 60 sekundi koristite za kašaste sokove od voća i povrća ili sirove supe, a ciklus od 90 sekundi za vruće supe (možete ga koristiti uzastopno do 3 puta ,sve prema vašim željama).
 • 5 brzina + tipka pulse– takođe možete ručno odabrati jednu od  5 brzina blendiranja ili koristiti tipku pulse za trenutnu maksimalnu snagu.
 • Dizajn– modernog dizajna i malih dimenzija uepšaće vašu kuhinju i neće vam  zauzeti radnu površinu. Dolazi u 4 boje – klasičnoj crnoj i beloj, tirkiznoj i crvenoj.

DESIGNER 625

moderan i funkcionalan

Blendtec Designer 625 je sve što vam treba za izradu bilo kojeg recepta,a sve sa motorom od 3ks (1560W), naprednom tehnoogijom blendiranja, i jednostavnim interfaceom osetljivim na dodir.

Malen, kompaktan i svestran pomoćnik u kuhinji ,elegantnog i modernog dizajna.

 • 4 pretprogramirana ciklusa – Smoothie, Sladoled, Kašasti sok, Vruća supa – omogućuju savršene rezultate blendiranja za niz različitih recepata!
 • Touch slider sa 6 brzina + tipka pulse– Touch slider za preciznu kontrolu brzine i tipka pulse za trenutnu maksimalnu snagu. Osvetljen interface odbrojava vreme blendiranja.

DESIGNER 725

najpametniji blender na svetu

Tehnološki najnapredniji Blendtec-ov blender iz Designer serije sa snažnim motorom od 3,8ks (1800W), kojim upravljate interfaceom osjetljivim na dodir, modernog dizajna, uredjaj koji nećete poželeti da sklonite u kuhinjski ormar, već ćete ga ponosno izložiti kao ukras vaše kuhinje.

 • SmartBlend tehnologija– ovi tehnološki napredni blenderi dolaze s ugrađenom SmartBlend tehnologijom koja prepoznaje potencijalne greške prilikom uključivanja, pregrevanje motora ili stvaranje vazdušnih balončića prilikom blendiranja. Nakon što prepozna grešku vaš blender će vam reći kako dalje da postupite da bi je otklonili.
 • 6 pretprogramiranih ciklusa– s leva na desno nalaze se osvetljene ikone: Smoothie, Umak, Sladoled, Kašasti sok, Vruća supa i Čišćenje. S lakoćom odradite svaki recept koji poželite! Kada koristite bilo koji od ciklusa, na interfaceu će samo on biti osvetljen, te će takođe biti prikazano odbrojavanje do njegovog završetka.
 • Touch Slider sa 100 brzina + tipka pulse– Touch Slider omogućuje najprecizniju kontrolu brzine blendiranja od 1 do 100. Lagano klizite prstom dok ne dođete do željene brzine. Tokom rada blender vam predlaže za šta je najbolje koristiti određenu brzinu (mešanje, seckanje, miksanje, blendiranje, pasiranje). Takođe možete koristiti i tipku pulse za trenutnu snagu pri bilo kojoj brzini.
 • Dodirnite za više – “dodaj 10“– omogućuje da ciklus blendiranja potpuno prilagodite vašim potrebama dodavanjem intervala od 10 sekundi pretprogramiranom ciklusu – tokom blendiranja samo dodirnite tipku ciklusa koji je u toku!

PROFESSIONAL 800

najtiši i najnapredniji blender na svetu

Neke od glavnih karakteristika blendera Professional 800 uključuju motor od 3,8ks (1800W), upravljanje pomoću ekrana osetljivog na dodir, 6 pretprogramiranih ciklusa, 11 brzina,  info display i ugrađenu kutiju za zaštitu od buke.

 • Stealth tehnologija– ugrađena kutija za zaštitu od buke čini ga,na svetu, najtišim blenderom za kućnu upotrebu  – U toku rada postiže glasnoću normalnog razgovora. Jedinstvena tehnologija ventilacije i prigušivanja zvuka omogućuje industrijsku snagu blendiranja bez industrijskog nivoa buke.
 • 6 pretprogramiranih ciklusa– Lupanje, Mešana pića, Smoothie, Sladoled, Kašasti sok, Vruća supa; ciklusi omogućuju široki spektar recepata, od smoothie-ja, mešanih pića do vrućih suha samo dodirom prsta.
 • Touch slider sa 11 brzina + tipka pulse– za preciznu kontrolu brzine ako ne koristite neki od pretprogramiranih ciklusa, jednostavno klizite prstom za povećanje ili smanjenje brzine. Tipku pulse koristite za trenutnu maksimalnu snagu (idealno za usitnjavanje i seckanje).
 • Info display– odbrojava vreme blendiranja, meri ukupan broj ciklusa koje je blender odradio,  prikazuje sve važne informacije, te daje predloge kako otkloniti greške ukoliko se pojave.

Blendtec Total Blender

Paket uključuje:

 • Total Blender Classic bazu s motorom
 • WildSide+ BPA-free posudu od 2 litre
 • Vodič i recepte za brzi početak blendiranja

Osobine:

 • 1500W (3ks)
 • Upravljanje pomoću tipki
 • 6 One-Touch vremenskih ciklusa koji vam ostavljaju slobodne ruke za ostale kućne poslove: lupanje, koktel, smoothie, sladoled, celoviti sok, supa; jednostavno odaberite željeni pretprogramirani ciklus i neka vaš blender učini ostalo.
 • ručno biranje brzine od 1 do 10 + tipka pulse
 • Ravna površina za jednostavno čišćenje
 • Osvetljeni LCD timer prikazuje preostalo vreme blendiranja, te ukupan broj odrađenih ciklusa
 • Garancija 8 godina na bazu s motorom i upravljačku elektroniku; Garancija na posudu: 8000 ciklusa

TWISTER POSUDA

BPA free Twister posuda je savršena za izradu maslaca od orašastih plodova (kikiriki, lešnik, badem…), hummusa, hrane za bebe, umaka ili raznih namaza, kao i za sve ostale guste smese. Jedinstveni twister poklopac s ugrađenim metlicama koje rotirate u toku blendiranja i tako odvajate smesu sa zidova i gurate je prema nožu.
U kompletu dobijate posudu zapremnine 900ml,  twister poklopac s ugrađenim metlicama, klasični poklopac s otvorom za ventilaciju i posebno dizajniranu silikonsku lopaticu s kojom ćete moći izvaditi sav sadržaj iz posude.

WILD SIDE POSUDE

Posebnost Wildside+ posude je u tome što umesto klasične četiri strane ima i petu (wildside) stranu. Ovaj patentirani dizajn pomera središte vrtloga na sredinu oštrica noža za najbolji učinak blendiranja. Posuda s unutrašnje strane takođe ima dve vertikalne izbočine koje dodatno ubrzavaju proces blendiranja