Sokovnik za hladno ceđenje voća i povrća Vervita Pro 1

VERVITA PRO 1

Upoznajte sokovnik za hladno ceđenje VerVita PRO (model 2014) .
Trenutno jedini sokovnik koji objedinjuje vrhunsku tehnologiju hladnog ceđenja, južnokorejski kvalitet, a dolazi i sa velikim XXL otvorom za namirnice i dva dodatna sita.

KARAKTERISTIKE VERVITA PRO SOKOVNIKA

Broj obrtaja: 60 /  minuti
Jačina motora: 240W
Precnik otvora: 76mm
Ubacivanje i ceđenje je 6-7 puta brže u poređenju sa modelom iz 2013. godine sa malim otvorom

ŠTA JE VERVITA PRO SOKOVNIK?

VerVita PRO sokovnik zasnovan je na principu hladnog ceđenja. Pri brzini od 60 obrtaja u minuti ne dolazi do zagrevanja soka. Na ovaj način, ceđeni sok zadržava sve mineralne i hranljive materije, a jedino što se na kraju procesa ceđenja izdvaja su vlakna. Sok dobijen procesom hladnog ceđenja se ne razdvaja, ima ujednačenu strukturu i ne dolazi do stvaranja pene. Sokovi se ne mešaju sa vazduhom, pa ne dolazi do njihove oksidacije i promene boje tokom stajanja. Pored toga, VerVita PRO sokovnik zauzima mali deo radne površine, ima malo otpadaka i njegov rad je praktično nečujan.

VerVita PRO sokovnik za hladno ceđenje bezbedan je za rukovanje. U ulaznom levku nalazi se plastični nož koji omogućava rezanje krupnijih komada voća, dok istovremeno onemogućava povrede šake i prstiju.

Mehanizam samočišćenja olakšava održavanje VerVita PRO sokovnika. Na kraju dana, potrebno je pustiti 1l vode kroz aparat u radu čime sokovnik postaje čist i spreman za narednu upotrebu.

UZ POMOĆ VERVITA PRO SOKOVNIKA CEDITE:

 •  Voće
  •  Povrće
  •  Klice
  •  Mleko iz koštunjavog voća

GARANCIJA:

Sokovnik VerVita pro dolazi sa 10 godina garancije na motor i 2 godine na ostale delove u kućnoj upotrebi , i 1 god garancije za upotrebu u komercijalne(ugostiteljske) svrhe. (Postoji mogucnost produzenja garancije do 3god uz obavljen godisnji servis)

VERVITA PRO SOKOVNIK ZA HLADNO CEĐENJE SE SASTOJI IZ 13 ELEMENATA

 1. baza
  2. posuda za ceđenje
  3. čistač sita
  4. sito
  5. vijak
  6. ulazni levak
  7. guralica
  8. posuda za pulpu
  9. posuda za sok
  10. četka za čišćenje sita
  11. mala četka
  12. sito za sladoled
  13. sito sa velikim rupicama za smoothie

OVAJ SOKOVNIK ZA HLADNO CEĐENJE JE PROSTO ODUŠEVIO UGOSTITELJE

VERVITA PRO SOKOVNIK ZA HLADNO CEĐENJE U UGOSTITELJSTVU

Potražnja za prirodnim sokovima raste iz godine u godinu. U ugostiteljstvu, kao i u drugim delatnostima, izuzetno je važno smanjiti gubitke. Korišćenje sokovnika čiji kapacitet ne ispunjava potražnju, ceđenje soka može učiniti uskim grlom zaposlenih u baru. Ubacivanje voća i povrća kroz XXL otvor traje svega nekoliko sekundi, a ostaci predstavljaju praktično suvu materiju veoma male zapremine. VerVita PRO sokovnik može da iscedi i do 120 l soka dnevno, a njegova snaga motora garantuje izuzetan kvalitet soka. Održavanje aparata olakšano je mehanizmom samočišćenja na kraju radnog dana.

Proširite ponudu vašeg ugostiteljskog objekta uz VerVita sokovnik

Dva dodatna sita koja stižu uz VerVita PRO sokovnik, pružaju mogućnost proširenja ponude vašeg ugostiteljskog objekta smoothie napicima i smrznutim poslasticama.
Sito #2 namenjeno je za pravljenje popularnih smoothie napitaka koji su pravljeni od celog voća ili povrća, bez ikakvih otpadaka.
Sito #3 pruža mogućnost pravljenja zdravih, smrznutih poslastica od voća bez dodavanja šećera ili mleka.

Neka vaš lokal postane prepoznatljiv po identičnoj čaši soka, pri svakoj poseti vaših gostiju.

https://vervita.rs/product/vervita-pro-sokovnik/