Пусти видео запис

Usavršen do perfekcije

Vođeni predanošću prema stvaranju vrhunskih sokovnika predstavljamo vam najnoviji model iz Kuvings porodice-

VerVita Pro Elite (Kuvings EVO820)

Budite spremni

da budete fascinirani

VEĆI OTVOR - OJAČAN BUBANJ - VEĆI OTVOR ZA PULPU - SIGURNIJI

  • Sok se cedi  pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava sav ukus i nutrijente. VerVita Elite lagano cedi, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i seku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocenih hranljivih stvari u soku. Takođe, zbog brzine dolazi do raspršivanja soka u sitne kapljice, što uzrokuje brzu oksidaciju, a dobijeni sok se razdvaja na vodenasti deo i penu, što kod hladnog ceđenja nije slučaj.
  • Raznovrstnost: hladnim ceđenjem možete cediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Takođe možete praviti razna biljna mleka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).
  • Tih način rada: neuporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!
  • Veća količina soka: zavisno od namirnice, hladnim ceđenjem ćete dobiti 10-50% više soka!
  • Brzo ispiranje: zbog specifičnog načina rada sokovnika možete ga brzo isprati pre čišćenja ili da bi isprali ukus između ceđenja različitih sokova – sa zatvorenim čepom na izlazu za sok ulijte vodu dok sokovnik radi pazeći da se ne prelije iz bubnja. Pustite ga da tako kratko radi te zatim otvorite čep i pustite da sva voda isteče iz bubnja. Postupak ponovite po potrebi.
  • Sok bez razdvajanja: Sok dobijen hladnim ceđenjem do 2 dana možete držati u frižideru bez značajnog gubitka nutrijenata. Zbog razlike u gustoći hladno ceđeni sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim mešanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama seku namirnice mešajući ih sa vazduhom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C) i uzrokuje razdvajanje soka na bledi, prozirni dio i penu koja se skuplja na površini
  • GARANCIJA

    Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale delove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor i 1 godina na ostale delove, uz obavljen redovni godišnji servis.

SPECIJALNA PONUDA

Samo u Martu za kupce koji se odluče za PRO ELITE model 10% popust na avansnu kupovinu!

umesto 72000,  plati 64800 dinara! 

Close Menu
×
×

Cart