Profesionalni blender koji će Vas oduševiti, on sigurno pravi SUPER smothije i sigurno ćete ga obožavati!

Ispred Vas je Blender

Profesionalni blender koji će Vas oduševiti! Slušajući želje i potrebe naših najzahtevnijih kupaca, predstavljamo profesionalni  blender koji će s lakoćom usitniti sve vaše nedoumice oko izbora blendera za vašu sirovu i zelenu kuhinju!

 • Deklarisana snaga je trajnih 1500W, bez problema ide i do kratkotrajnih 2000W (vidljivo na display-u)
 • U 10 sekundi bolji rezultat blendiranja nego prosečan kućni blender za 90 sekundi.
 • Za 45 sekundi najžilaviji zeleniš sa dodatim semenkama lana i košticama jabuke i par badema postaje potpuno glatki napitak bez ijedne mrvice pod jezikom
 • Posebni talasasti noževi za usitnjavanje zeleniša (a i svega ostaloga)
 • Pokreće se laganim pritiskom na jedno dugme… svi ostali su pretežno nepotrebni… Touch&Go
 • Automatski menja brzinu u toku rada za maksimalan učinak, isključuje se sam
 • brzina 38.000 obrtaja u minuti

Profesionalni blender Vervita SuperBlend ima još prednosti..

 • Ima dovoljno veliku posudu 2 lit da svaki član porodice dobije veliku čašu zelenog soka
 • Štap je nepotreban (ali je ipak u paketu)
 • Može dužim radom 3-6 minuta s lakoćom ugrejati supu do vrenja…ali verujte nam jer smo probali, to je energetski najneefikasniji i verojatno najbesmisleniji način grejanja supe koji smo ikad videli i čuli, to je kao da auto turiranjem gas do daske u mestu zagrevamo na radnu temperaturu !
 • U prodaji dodatna mala posuda 0.5 litara idealna za suve namirnice  i namaze, a lako posluži i za manju količinu zelenog soka
 • Prikazuje na ekranu ukupan broj ciklusa i minuta rada, te prikazuje trenutnu snagu blendiranja u Watt-ima.
 • Profesionalne je i robusne izrade i duge garancije od punih 5 godina na bazu uređaja
 • U prvoj godini garancije u slučaju bilo kakvog kvara baze s motorom, u 24h od prijave kvara na naš tel. dostavom dobijate novu zamensku bazu
 • U Australiji to je najcenjeniji i najskuplji blender na tržištu ( rawpower.com.au)

Zašto smo ovaj profesionalni blender nazvali SuperBlend?

 

Zato što svojim performansama, sirovom snagom, rezervom snage, naprednim 3D wave dizajnom oštrica, s lakoćom nadmašuje najpoznatije uređaje. U vrlo zahtevnom testu blendiranja bundeve SuperBlend jedini odradi test. Sa posudom punom do vrha i bez upotrebe štapa, samo uz lagani dodir „Touch&Go“ na program od 45 sekundi.  Ostali blenderi u testu, pa i oni najpoznatiji imenom, traže obe ruke angažovane i 60 i više sekundi u ručnom menjanju brzina tokom blendiranja i guranju i naguravanju komada bundeve štapom.  Pravu malu zahtevnu rekreaciju neophodnu da bi se odradio ovaj zahtevan zadatak.

Profesionalni blender Vervita SuperBlend:

 

Zato što je za tipičan smoothie u juice baru potrebno samo 15 sekundi i jedan dodir na Touch&Go !  A hlađenje je toliko dobro izvedeno da s lakoćom u juice baru može odraditi nekoliko stotina ciklusa dnevno bez zagrevanja uređaja, a kamoli pregrevanja.  Osigurava dugovečnost uređaja i u najtežim uslovima rada.

 Profesionalni blender, SuperBlend, pa makar bio i od najžilavije koprive, raštana ili mlade pšenice,  nakon 45 sekundi bude toliko gladak i industrijski kremast baš kao da je kupovni tekući jogurt.  Zeleno je ono što jeftine „kućne“ blendere ubije tako da retki dočekaju 12 meseci staža pri čemu su sokovi iz tih „kućnih“ blendera grudvasto-kašasti i ukusom loši.   To isto super zelenje za SuperBlend je super lagan zadatak na kom ni ne koristi svoju punu snagu (tek 1200-1400W), a sokovi imaju super ukus, najbolji koji smo probali. 

Ako pronađete zamerku na snagu za profesionalni blender SuperBlend, na učinak blendiranja, lakoću korišcenja blendera, ako ne blendira najglatkije zelene sokove koje ste ikad probali. Imate bilo kakav problem s pouzdanošću, u roku od 30 dana možete ga u orginalnoj ambalaži vratiti. Dobijate potpuni povrat novca uz adekvatno obrazloženje nezadovoljstva uređajem.

Priznajemo baš svaki razlog vraćanja osim neizbežne glasnoće uređaja i povećih dimenzija (š=22, v=52cm).

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Close Menu
×
×

Cart